آجیل یک خوردنی بسیار محبوب است.
آجیل علیرغم داشتن چربی زیاد ، دارای چندین مزیت چشمگیر در سلامتی و وزن می باشند .
آجیل هسته دانه است که در پخت و پز یا به تنهایی به عنوان یک میان وعده از آن استفاده می شود. آنها چربی و کالری بالایی دارند.
آنها حاوی یک پوسته بیرونی سخت و غیرقابل خوردنی هستند که معمولاً باید شکسته شود.
در اینجا برخی از رایج ترین آجیل ها ذکر شده است:
بادام ها درختی
بادام زمینی
کاشوبادام هندی
فندق
گردوی
پسته
آجیل بسیار مغذی است. یک اونس (28 گرم) آجیل مخلوط حاوی
کالری: 173
پروتئین: 5 گرم
چربی: 16 گرم ، شامل 9 گرم چربی اشباع نشده
کربوهیدرات: شش گرم
فیبر: سه گرم
ویتامین E : دوازده در
منیزیم: شانزده در صد
فسفر: سیزده در صد
مس: بیست و سه در صد
منگنز: بیست و شش در صد
سلنیوم:پنجاه و شش در صد
آجیل ها منبع آنتی اکسیدانی هستند.
آنتی اکسیدان ها ، از جمله پلی فنول موجود در آجیل ، می توانند با خنثی کردن رادیکال های آزاد - استرس اکسیداتیو را مبارزه کنند - مولکول های ناپایدار که ممکن است باعث آسیب سلول شود و خطر بیماری را افزایش می دهد.
یک مطالعه نشان داد که گردو ظرفیت بیشتری برای مبارزه با رادیکالهای آزاد نسبت به ماهی دارد
تحقیقات نشان می دهد که آنتی اکسیدان های موجود در گردو و بادام می توانند چربی های ظریف موجود در سلول های شما را از آسیب دیدن اکسیداسیون محافظت کنند.
به طور کلی ، سالم ترین خوردن آجیل خام یا نان تست آن ها در فر با دمای کمتر از 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) است. آجیلهای خشک شده بهترین گزینه بعدی است ، اما سعی کنید از آجیل بو داده شده در روغن نباتی و روغن دانه خودداری کنید.
آجیل را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد و همین امر باعث می شود تا برای میان وعده های مسافرتی و مسافرت به شما ایده آل شوند. با این حال ، اگر می خواهید آنها را به مدت طولانی ذخیره کنید ، یخچال یا فریزر آنها را شاداب تر می کند.